Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ασταμάτητος και… καυτός

Μπορεί να άργησε να πάρει… μπρος, αλλά μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 4 Οκτωβρίου, αλλά από τότε είναι κυριολεκτικά… ασταμάτητος!
Μπορεί την Κυριακή το βράδυ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να μην είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά και πάλι κατάφερε να βρει δίχτυα. Το… τανκ από τη Νιγηρία, δείχνει να έχει βρει ρυθμό και ψυχολογία μετά τα συνεχόμενα γκολ που έχει πετύχει. Το τέρμα που σημείωσε κόντρα στους Αρκάδες και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό, ήταν το τρίτο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα μετά από αυτά κόντρα σε Βέροια και Ηρακλή.
Μπορεί τα σημάδια της κόπωσης να είναι εμφανή για τον Νιγηριανό στράικερ, η ψυχολογία του είναι στα ύψη! Μάλιστα, ο Ιντέγε μετράει έξι γκολ σε Superleague και Champions League και δύο ασίστ σε εφτά διαφορετικά παιχνίδια. Έκανε την αρχή στην Τούμπα κι από τότε δείχνει μεγάλη συνέπεια, βοηθώντας τους Πειραιώτες σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται.
Αν μη τι άλλο, είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και μοιάζει ασταμάτητος και... καυτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: