Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

«Αισθητή η διαφορά...»

Ενα στοιχείο που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο, και αναμφίβολα φανερώνει πολλά και για τις σχέσεις του Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του, είναι η εικόνα των «ερυθρόλευκων» στις δύο πρώτες προπονήσεις στου Ρέντη, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Αυτό λοιπόν που είναι δεδομένο έχει να κάνει με την καλή παρουσία των παικτών, τόσο σε ό,τι αφορά το πώς γύρισαν από τις διακοπές τους όσο και τη διάθεση που δείχνουν σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις, όπου το πρόγραμμα ήταν αν μη τι άλλο κουραστικό. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ατάκα «ερυθρόλευκου», ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά, συγκρίνοντας την κατάσταση με τα δύο προηγούμενα χρόνια:
«Η διαφορά είναι αισθητή, τα πράγματα είναι φέτος καλύτερα σε πολλούς τομείς. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει και στις προπονήσεις, παρά την κούραση που υπήρξε λόγω της έντασης των δύο πρώτων ημερών». Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών και τη διάθεση με την οποία συμμετέχουν στις προπονήσεις. Ενδεικτικά της ικανοποίησης του Πορτογάλου τεχνικού από τη συμπεριφορά των παικτών του είναι τα όσα είπε ο 38χρονος κόουτς των «ερυθρόλευκων» στους συνεργάτες του και το κύριο ζητούμενο φυσικά για τον Μάρκο Σίλβα είναι να συνεχίσουν οι παίκτες του στον ίδιο ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: