Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Έσπασε το ρεκόρ Ζαρντίμ-Νικοπολίδη

Για 20ή συνεχόμενη αγωνιστική ο Θρύλος του Μάρκο Σίλβα παρέμεινε αήττητος, καταρρίπτοντας την επίδοση της περιόδου 2012-13.
Όλα τα ρεκόρ δείχνει διατεθειμένος να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός! Η «αρμάδα» του Μάρκο Σίλβα με το επιβλητικό 0-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε αισίως τα 20 παιχνίδια χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα, γεγονός το οποίο συνιστά πλέον την δεύτερη κορυφαία επίδοση στην ιστορία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας
Ο Θρύλος διεύρυνε την εντυπωσιακή του απόδοση στους Ζωσιμάδες, όπου πανηγύρισες την 19η νίκη του έπειτα από 20 αγωνιστικές στη Super League. Επίδοση, η οποία έρχεται να ξεπεράσει τα …κατορθώματα, που είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός της περιόδου 2012-13, στον πάγκο του οποίου κάθισαν αρχικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (σ.σ. για τις 17 πρώτες αγωνιστικές) και εάν συνεχεία ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος είχε γνωρίσει την ήττα ως υπηρεσιακός προπονητής στο εντός έδρας παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο (2-3) στις 3 Φεβρουαρίου του 2013.
Μία ήττα, η οποία για τους λάτρεις των αριθμών, έμελλε να είναι και η μοναδική για τους «ερυθρόλευκους» στην πορεία προς την κατάκτηση του 40ού τίτλου!
Πλέον, ο Θρύλος του Μάρκο Σίλνα έχει μπροστά του την τεράστια πρόκληση να καταρρίψει την επίδοση των 26 διαδοχικών αγώνων χωρίς ήττα (σ.σ. από το ξεκίνημα της Super League), που έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ της περιόδου 2013-14…

Δεν υπάρχουν σχόλια: