Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Και τον Φλεβάρη είναι ωραία...

«Και τον Φλεβάρη είναι ωραία με την κούπα στον Πειραιά», φώναζε ο κόσμος, αυτό και το «οοοοεεε οεεε οεεε οεεε Νταβίντ Φουστέρ», αποθεώνοντας την προσπάθεια ενός παίκτη του Ολυμπιακού, όχι μόνο για τα δύο γκολ αλλά και γιατί ήταν συνέχεια στις φάσεις, έδινε την ψυχή του για τον Θρύλο.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, πίεσε, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, μια και ο Σίλβα φρόντισε να φρεσκάρει την ομάδα.
Βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα τους Βούρο, Σαλίνο, Κολοβό, Τσιμίκα, Πουλίδο, Κασάμι και φυσικά Φουστέρ. Ο Τσόρι μοίραζε μαγικά την μπάλα και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στον Ολυμπιακό.
Ο Τσιμίκας με τον Βούρο ήταν αλάνθαστοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και ο Σαλίνο έδειξε γιατί πρέπει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Βοήθησε όχι μόνο αμυντικά, αλλά και επιθετικά, τρέχοντας όλη την πλευρά και είναι γεγονός ότι βοήθησε ουσιαστικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Από την άλλη μεριά η Βέροια δεν κλείστηκε σε καμία περίπτωση βοηθώντας και αυτή στο να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο ματς. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πολύ κοντά στο να πετύχει ένα γκολ, στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που πρέπει να το τονίσουμε ότι χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ήταν αρκετά καλή για ένα ημίχρονο και δημιούργησε φάσεις για γκολ, μάλιστα σε μία χρειάστηκε ο Ρομπέρτο να κάνει υπερπροσπάθεια για να τον σταματήσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε τα πράγματα πολύ απλά, πέτυχε δύο ακόμη γκολ και το 43ο πρωτάθλημα φιγουράρει από τώρα στον Πειραιά.
Αντε και του χρόνου, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: