Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Νικηφόρα τα 3/5 της διαδρομής

Μια πεντάδα δύσκολων και συνάμα καθοριστικών παιχνιδιών είχε να δώσει ο Ολυμπιακός σε  Ελλάδα και Ευρώπη, με τους ερυθρόλευκους, παρά τις απώλειες παικτών, να τα έχουν καταφέρει περίφημα στα 3/5 της διαδρομής τους.
Αρχικά είχαμε την... άλωση του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, μετά από δύο παρατάσεις και εν συνεχεία την άνετη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, με τους ερυθρόλευκους να καλύπτουν μάλιστα και την διαφορά της ήττας τους στον πρώτο αγώνα.
Τέλος την Δευτέρα 28/03, στο τελευταίο και καθοριστικότερο παιχνίδι για την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Basket League, ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από το «Nick Galis Hall» επικρατώντας του Άρη, έστω και δύσκολα και χωρίς τον Χάντερ και πήρε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέι οφ.
Σειρά έχει η Χίμκι στη Μόσχα, σε μια αναμέτρηση που σε περίπτωση νίκης το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η πεντάδα των αγώνων-φωτιά του ΟΣΦΠ κλείνει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, που αν τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής είναι τα επιθυμητά για τους Πειραιώτες, τότε μπορεί να μη χρειάζονται καν τη νίκη για να βρεθούν στην 8άδα της διοργάνωσης.
Μια διαδρομή που ξεκίνησε στις 13/03 κόντρα στην ΑΕΚ και που όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στις δύο ομάδες της ρωσικής πρωτεύουσας, Χίμκι και ΤΣΣΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: