Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Κάρλος Εντουάρντο για Θρύλο

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Κάρλος Εντουάρντο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος".
Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το 2011 κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Εστιρίλ στην δεύτερη κατηγορία του ποροτγαλικού πρωταθλήματος.
Το 2013 ο 27χρονος πλέον μέσος πήρε μεταγραφή για την Πόρτο με την οποία έφτασε στα προημιτελικά του Europa League. Την επόμενη σεζόν πήγε ως δανεικός από τους "Δράκους" στη Νις, με την οποία είχε 10 γκολ και 5 ασίστ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νίκαιας να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ύψους 5.000.000 ευρώ.
Το περασμένο καλοκαίρι έκανε μεταγραφή ύψους 7.000.000 ευρώ στην Αλ Χιχλάλ του Γιώργου Δώνη με την οποία έχει 18 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακριβός παίκτης, καθώς οι Άραβες δεν πρόκειται να τον δώσουν για λιγότερα απ' όσα είχαν δαπανήσει για την αγορά του.
Φυσική του θέση είναι αυτή του επιτελικού μέσου, όμως, υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και λίγο πιο πίσω ως πλέιμεϊκερ, αφού αυτός είναι ο ρόλος που του αρέσει να έχει εντός των τεσσάρων γραμμών, να κουβαλάει δηλαδή τη μπάλα και να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του.
Ο 27χρονος διεθνής άσος (σ.σ. 6 συμμετοχές) έχει μεγάλη έφεση στις κάθετες πάσες και στο να... ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες, διαθέτοντας παράλληλα καλά στημένα χτυπήματα και φοβερό αριστερό πόδι που δεν φοβάται να το δοκιμάσει από μέση ή και μακρινή απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: