Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γουάιτ

Ο Οκάρο Γουάιτ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και αρέσει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το "4" των ερυθρολεύκων της νέας σεζόν.
Αναφερόμαστε στον MVP της Regular Season στη Basket League ο οποίος και λόγω προσόντων και λόγω ηλικίας διαθέτει όλο το "πακέτο" για να γίνει παίκτης υψηλών επιδόσεων και σε επίπεδο Euroleague.
Ο 23χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του (σ.σ. την περσινή χρονιά έπαιξε στην Ιταλία με τη Μπολόνια) φορώντας τη φανέλα του Άρη όντας ο κορυφαίος του πρωταθλήματος την κανονική περίοδο.
Έκλεισε τη χρονιά φέτος με με 13,5 πόντους (58% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα, 79% στις βολές), 7,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 27' συμμετοχής. Στο Eurocup είχε ανάλογους αριθμούς (11 πόντους και 6,4 ριμπάουντ) αφήνοντας επίσης πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο Θρύλος έχει κάνει τις διερευνητικές επαφές με την πλευρά του, όμως φέρεται και ο Παναθηναϊκός να έχει μπει "δυνατά" στο παιχνίδι για την απόκτησή του.
Οι ερυθρόλευκοι, έχουν πάγια τακτική να μην μπαίνουν σε πλειστηριασμούς. Αν αποφασίσουν να καταθέσουν πρόταση θα είναι μια και τέλος.
Αν την αποδεχτεί ο παίκτης έχει καλώς, αν όχι "το μοναστήρι να είναι καλά". Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα για την περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: