Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Πρόταση σε Τοπάλ»

Ο Ολυμπιακός έχει... πλευρίσει τον Μεχμέτ Τοπάλ για να τον φέρει στον Πειραιά όπως αναφέρουν οι Τούρκοι. Τη "δουλειά" ή πιο σωστά το... ψηστήρι το κάνει ο Γρηγόρης Γεωργιάτος, με την εφημερίδα «Fotospor» να αποκαλύπτει οτι ο Θρύλος θέλει τον 30χρονο αμυντικό χαφ στο Καραϊσκάκη.
Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη κάνει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη που έμεινε ελεύθερος.
Όπως υπογραμμίζεται, ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου, Μπατούρ Αλτιπαρμάκ, έχει δεχτεί από τον Ολυμπιακό πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις συνολικές αποδοχές να φτάνουν στα 2.000.000 ευρώ.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Μεχμέτ Τοπάλ είχε 53 συμμετοχές με τα "καναρίνια" ενώ βρίσκεται και στην αποστολή της Τουρκίας (σ.σ. 58 φορές διεθνής) για το επερχόμενο EURO2016.
Πρόκειται για ικανότατο ποδοσφαιριστή που παίζει κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά έχει την ικανότητα να σταθεί και ως στόπερ αλλά και ως κεντρικός μέσος. Πολυεργαλείο πολυτελείας με αξία αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 9.000.000 ευρώ.
Έχει φορέσει τη φανέλα της Γαλατασαράι, της Βαλένθια για τη διετία 2010-2012 και από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: