Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Οι "ερυθρόλευκες" στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (30/11), η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της δυνατής προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει και η οποία περιλαμβάνει τα δυνατά φιλικά με αντιπάλους τις Σαμπαντέλ, Ούιπεστ και Κίνεφ Κίρισι.
Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι πολύ δυνατό, καθώς σε αυτό μετέχουν οι τέσσερις ομάδες του περσινού Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στο Σαμπαντέλ. Το βράδυ της Πέμπτης (1/12), οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ στο Κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος». Την Παρασκευή (2/12) θα αντιμετωπίσουν την Ούιπεστ, το Σάββατο (3/12) θα παίξουν με την Κίνεφ Κίρισι και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τη Δευτέρα (5/12).
Ο Χάρης Παυλίδης συνάντησε την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, ερχόμενος από το Μόντρεαλ, όπου είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκε και η Γιάσμιν Σμιτ.

Την 14άδα του Ολυμπιακού αποτελούν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Γιάσμιν Σμιτ, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σήλια Λογοθέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: