Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

«Ήρθα Ολυμπιακό μέσω Γκαλέτι»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο ο οποίος μίλησε τόσο για την απόφασή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό όσο και για την πορεία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τις φανέλες των Ρεάλ, Ίντερ και Λέστερ...
Αρχικά ο Αργεντινός, μίλησε για το πώς ήρθε στον Ολυμπιακό: «Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι με έκαναν να νιώσω πολύ καλά με τον τρόπο που με προσέγγισαν, ήρθα σε επαφή κατευθείαν με τους ανθρώπους του συλλόγου, μέσω του Λουτσιάνο Γκαλέτι που είναι μάνατζερ για τον Ολυμπιακό και συνεργάζεται μαζί μου.
Είχαν τη φιλοδοξία για να συνεχίσουν να κάνουν σημαντικά πράγματα, με καλά αποτελέσματα, ώστε να κάνουν κάτι καλό στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλές υποχρεώσεις, που θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει και αυτό είναι σημαντικό.
Φαίνεται από τις υποδομές, από το γήπεδο που είναι πολύ όμορφο, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη... φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται».
Για το πέρασμά του από το ισπανικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κούτσου τόνισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ίσως ο μεγαλύτερος ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, έχοντας υπάρξει εκεί, διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις. Είναι ένας σύλλογος που με βοήθησε αρκετά στις προπονήσεις όταν ήμουν πολύ νέος. Στην πόλη που συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, με βοήθησαν να ωριμάσω και να μεγαλώσω».
Τέλος για την Ίντερ: «Η Ίντερ είναι σίγουρα το σπίτι μου, το μέρος που ήμουν για 10 χρόνια, όπου έφτασα ήσυχα μετά τη Μαδρίτη και προσπάθησα να κερδίσω τη θέση μου και που κατάφερα να συνεχίσω για 10 χρόνια σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσω τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: