Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Είχαν μείνει στην Αγκυρα

Τα λέγαμε και πριν αρχίσει το παιχνίδι. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα για τα οποία τόση κουβέντα είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες, ο Πανιώνιος είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Και το ματς κόντρα σε αυτή την ομάδα απαιτεί τη συγκέντρωση, τη διάθεση και τα πάθος που δείχνει κάθε πρωταθλητής στα ντέρμπι κορυφής που δίνει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όμως, δεν το πήραν χαμπάρι και με κάποιες εξαιρέσεις απέδειξαν ότι ξέχασαν να επιστρέψουν από το ματς με την Οσμανλισπόρ.
Φάνηκε το πράγμα με το καλημέρα στο ματς. Πριν καλά - καλά ζεσταθούν οι παίκτες, η άμυνα συνελήφθη κοιμώμενη και επέτρεψε στον Φούντα να ανοίξει το σκορ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει κυρίως με τους Καρντόσο και Ελιουνούσι, αλλά δεν βρήκε στόχο. Μπορεί να είχε την μπάλα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, μπορεί να κέρδισε οκτώ κόρνερ, αλλά και πολλά φάουλ γύρω από την αντίπαλη περιοχή, όμως το παιχνίδι του συνολικά δεν είναι καλό. Δεν πήγαιναν οι παίκτες του πρώτοι στην μπάλα, ο Φορτούνης ήταν ξανά αλλού, ο Ανδρούτσος έμοιαζε να είναι ο μόνος που προσπαθούσε και κάθε μία από τις αντεπιθέσεις που έβγαζε ο Πανιώνιος προκαλούσε κινδύνους. Ο Μπέντο έριξε και τον Ανσαριφάρντ μέσα μπας και γίνει πιο απειλητικός, αλλά το πράγμα δεν γύριζε με τίποτα. Ηταν και άτυχος ο Ολυμπιακός. Κυρίως στη φάση με το δοκάρι του Ντε λα Μπέγια, αλλά και στη φάση με τον Καρντόσο έξι λεπτά αργότερα.

Εκεί, δηλαδή, που ο Παραγουανός έχασε ένα από τα γκολ που υπό κανονικές συνθήκες δεν χάνονται. Κι έτσι ήρθε μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα, η δεύτερη συνεχόμενη. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι στον νέο ανήφορο που υπάρχει εμπρός η ομάδα μοιάζει να μπαίνει με σηκωμένο το χειρόφρενο. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει γρήγορα στις καλές εμφανίσεις όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Οσμανλισπόρ, ας ελπίσουμε τώρα που αρχίζουν συνεχή δύσκολα παιχνίδια η ομάδα του Μπέντο να αρχίσει να θυμίζει πιο πολύ Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: