Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Θανάση Ανδρούτσο, να αναδεικνύεται MVP του αγώνα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.
Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η ομάδα παραμένει «μέσα» και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίζεται και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στους «ερυθρόλευκους».
«Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα, δεχθήκαμε ένα γρήγορο τέρμα και στη συνέχεια ο Πανιώνιος κλείστηκε πίσω και δεν είχαμε χώρους για να επιτεθούμε. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν έγιναν γκολ, αλλά το θετικό είναι ότι παραμένουμε πρώτοι. Είμαστε ακόμα μέσα σε τρεις διοργανώσεις, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτές τις μέρες στην προπόνηση γιατί ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος μήνας.
Προσωπικά κοιτάζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, μπορεί να είμαι νεαρός αλλά ανήκω στον σύλλογο εδώ και 11 χρόνια και ξέρω τις απαιτήσεις του. Είναι πολύ δύσκολο να μένουμε πίσω στο σκορ, αλλά θα προσπαθήσουμε περισσότερο από εδώ και πέρα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε ακόμα μέσα σε τρεις διοργανώσεις και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα στη συνέχεια.
Δεν υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο σε καμία περίπτωση, μπήκαμε στο γήπεδο με στόχο να αυξήσουμε τη διαφορά γιατί ξέραμε ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, δεύτερος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Δεχθήκαμε όμως ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ξεκλειδώσουμε την άμυνά τους. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πάντα στο πλευρό μας, στα καλά και στα άσχημα», δήλωσε ο ταλαντούχος μέσος του Ολυμπιακού.