Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

«Να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα»

Ο Νικόλα Λεάλι σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» επισήμανε επίσης πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να διατηρήσουν το θετικό τους πνεύμα και τη δουλειά, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικόλα Λεάλι:
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Στόχος τώρα είναι να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα, τη θετική μας σκέψη και να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε να είμαστε καλύτεροι.
Παραμένουμε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Μπορεί σήμερα να γνωρίσαμε την ήττα, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε θετική σκέψη, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και φυσικά να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας.
Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να παραμείνουμε θετικοί για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να τελειώσουμε πρώτοι τη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: