Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Αίσχη για μια ακόμα φορά στην Κυψέλη

Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά στην Κυψέλη. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι γεμίζουν το γήπεδο μόνο με τον Ολυμπιακό, τα κάνουν μπάχαλο, καθώς η ομάδα τους δεν μπορεί αποδεδειγμένα να κοντράρει τον Θρύλο.
Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και σήμερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέταξαν αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού και μάλιστα ένα από τα δεκάδες μπουκάλια που έριξαν προσγειώθηκε στην μύτη του Τσούπκοβιτς! Ο Σέρβος, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να αγωνίζεται με τσιρότο!  Απίστευτα πράγματα για ακόμα μια φορά στην Κυψέλη.
Παρά τα αίσχη, δεν τόλμησα για μια ακόμα φορά να εκκενώσουν το γήπεδο. Πότε θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί; Οταν πεθάνει κάποιος; Στο Ρέντη με την πρώτη βρισιά διακόπτουν τον αγώνα, στην Κυψέλη όχι. Ο Γεροθόδωρος, λοιπόν, παρά τα όσα έγιναν έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι και μετά το τέλος του αγώνα και τη νέα σφαλιάρα του Θρύλου στον ΠΑΟ, οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ξανά δεκάδες αντικείμενα στους «ερυθρόλευκους».

Τα βλέπουν αυτά οι «αντικειμενικοί»; Θα γράψουν τίποτα για τα νέα αίσχη που έγιναν στην Κυψέλη; Για τις ύβρεις κατά του Προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και των Λίμπερμαν Αγκάμεζ και Ντίμα Φιλίποφ; Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά; Εχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια στην Κυψέλη. Πότε επιτέλους θα τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει; Η πολιτεία θα κάνει τίποτα για όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: