Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική πρόκριση στο Final 6 και μπορεί να διεκδικεί την πρωτιά μέσα στην έδρα του κόντρα στην Ζόλνοκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης.
Ο παίκτης του Θρύλου υπογράμμισε πως με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται δίκαια στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Τέλος, υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς όπως υποστήριξε υπάρχουν και άλλες δυνατότητες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη:
 «Φέραμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση, έτσι ώστε να διεκδικούμε την πρωτιά εδώ στην έδρα μας σε δυο αγωνιστικές με τον βασικό μας αντίπαλο που είναι η Ζόλνοκ. Ουσιαστικά είναι το κρισιμότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο στην χρονιά και πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη γιατί νομίζω ότι έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο. Όλα είναι έτσι όπως τα θέλαμε, να παίξουμε την πρωτιά εδώ στην έδρα μας και για αυτό το παιχνίδι που είναι σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Six τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, δείχνει μια συνέπεια που φαίνεται όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και στο παιχνίδι μας και βάσει του πως παίζουμε πιστεύω ότι δίκαια συγκαταλεγόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς έτσι ώστε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα γιατί αυτή η ομάδα έχει και άλλες δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης».