«Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε τη διάκριση στο Final 6»
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στο Final 6 της Βουδαπέστης, έπειτα από τη νίκη του κόντρα στην Σπαντάου.
Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να σταματήσει στην πολύ σημαντική πρόκριση που πήρε, αλλά θα κυνηγήσει ακόμη μία διάκριση στο Final 6.
Ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε επίσης πως είναι πολύ σημαντικό πως οι «ερυθρόλευκοι» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκονται στο Final 6, ενώ υπογράμμισε πως όπως κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κατακτήσει την κορυφή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:
«Αυτό είναι το σημαντικό σήμερα εκτός από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Εξασφαλίσαμε και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος τη δεύτερη πρόκρισή μας τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία μας στο Final 6 Βουδαπέστης, κάτι το οποίο έχει να πετύχει ο Ολυμπιακός από τη σεζόν 2001-2002. Δύο συνεχόμενες συμμετοχές στο Final 6. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και για την ελληνική υδατοσφαίριση και μας δίνει την ευκαιρία στα επόμενα τρία παιχνίδια να κυνηγήσουμε την πρωτιά, κάτι το οποίο θέλουμε. Θα κάνουμε τα πάντα, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να τα καταφέρουμε. Είναι κάτι το οποίο μπορεί να μας δώσει κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα νομίζω το ότι είμαστε ήδη στο Final 6 αξίζει τα συγχαρητήρια σε όλους που έχουν συμβάλλει για αυτό (διοίκηση, παίκτες, σταφ). Θέλω από την πλευρά μας να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν σταματάμε εκεί. Θέλουμε τη διάκριση στο Final 6 είτε πάμε σαν πρώτοι είτε σαν δεύτεροι. Εχουμε την πολυτέλεια δεύτερη χρονιά και πολύ νωρίς να είμαστε και μαθηματικά στο Final 6, κάτι που μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και να δούμε με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια. Είναι σημαντικό δεν είναι καθόλου εύκολο να τα καταφέρεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θέλουμε να έχουμε συνέχεια και τις επόμενες χρονιές. Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ, ο Ολυμπιακός πρέπει να προσπαθεί κάθε χρονιά να κατακτήσει την κορυφή και να παραμείνει στην ελίτ των κορυφαίων ομάδων».