Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Στις επάλξεις η Μάλτση

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν από τις πιο δύσκολες στην καριέρα της Εβίνας Μάλτση. Με την κορυφαία Ελληνίδα γκαρντ να έχει πάει υποτροπή στον τραυματισμό που είχε, με αποτέλεσμα να παραταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η απουσία της από τα παρκέ. Αλλά αυτό ανήκει, πλέον, στο παρελθόν.
Το πρόγραμμα της αποθεραπείας της ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είναι απολύτως καλά και απόλυτα έτοιμη για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Και το timing είναι το καλύτερο, είναι ιδανικό! Διότι την Κυριακή υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ, ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μάλτση, θα το αναλύσουμε με μερικές προτάσεις. Η κορυφαία Ελληνίδα γκαρντ, μια παίκτρια ανάλογου βεληνεκούς με τον Σπανούλη για το τμήμα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού, βασική στην εθνική ομάδα και με πετυχημένη θητεία στο παρελθόν, τόσο στα γήπεδα του WNBA όσο και σε σημαντικά ξένα πρωταθλήματα.
Σε ό,τι αφορά τώρα την υπάρχουσα κατάσταση, πλέον γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, είναι στο 100% και ανυπομονεί να επιστρέψει πάλι στη δράση, να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟ. Μην ξεχνάμε, δε, ότι έχει και ένα έξτρα κίνητρο. Όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου, με την 31άρα του Θρύλου στις "πράσινες" αλλά και την τιμωρία του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ για την χρησιμοποίησή της, μετά την καταγγελία από την πλευρά της "πράσινης" ομάδας για αντικανονική συμμετοχή της.

Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι η Μάλτση περιμένει πώς και πώς αυτό το ματς. Είναι και ένα ατομικό, δικό της στοίχημα να οδηγήσει τον Θρύλου σε έναν ακόμα θρίαμβο κόντρα στον ΠΑΟ! Και με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: