Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία μεγάλη νίκη την 19η στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην τρίτη περίοδο έχασε τη διαφορά που είχε.
Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην καταπληκτική εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μπήκε στο ματς αποφασισμένος και με τα συνεχόμενα καλάθια του γύρισε το ματς υπέρ των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:
Για το τελευταίο καλάθι του Πρίντεζη:
«Εντάξει, έτσι όπως εξελίχτηκε με το τελείωμα του Γιώργου ήταν με τον ίδιο τρόπο από το ίδιο σημείο. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ο Γκριν πάσαρε και όχι ο Βασίλης. Ηταν ένα μεγάλο καλάθι. Πρέπει όμως να κάνουμε ανάλυση του παιχνίδι. Ο Ερυθρός πήρε μεγάλη διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Στην επίθεση δεν είχαμε εύκολα καλάθια, αλλά είχαμε διαφορά 13 πόντων. Δεν βρίσκαμε εύκολα καλάθια, ο Ερυθρός παίζει πολύ καλή άμυνα και πηγαίνει δυνατά στην μπάλα, παίζοντας στο όριο του φάουλ. Βάλαμε δύσκολα καλάθια και δεν μπορώ να θυμηθώ ένα εύκολο καλάθι που βάλαμε».
Για το ότι γύρισαν το ματς 5 Ελληνες παίκτες:
«Σίγουρα, βγήκε μπροστά ο Αγραβάνης με τα συνεχόμενα καλάθια που πέτυχε μας γύρισε το ματς. Μπήκε πολύ αποφασιστικά και μας γύρισε το παιχνίδι στο τέλος. Ηταν πάρα πολύ σημαντικός σε αυτό το παιχνίδι και όταν έχει βάλει τέτοια καλάθια δύσκολα γίνεται να μην κερδίσεις».
Για το επόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και αν υπάρχει κούραση στην ομάδα:
«Σίγουρα, μας προβληματίζει η κούραση. Όμως μας προβληματίζει και ότι ο Βασίλης είναι άρρωστος ο Ματ έχει πρόβλημα, κάτι που δεν μας αφήνει σε ησυχία να έχουμε σταθερή χημεία στην ομάδα για να δουλέψεις. Πρέπει να βρίσκουμε σχήματα για να ξεκουράζουμε παίκτες, όμως, για αυτό είναι οι προπονητές να βρίσκουν λύσεις και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε».
Για την ατμόσφαιρα του αγώνα:
«Καταπληκτική ατμόσφαιρα. Για άλλη μία φορά δημιούργησαν κάτι αξέχαστο κάτι εκπληκτικό».