Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Βελιγράδι, με την οποία «κλείδωσε» την τετράδα και παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας στους αγώνες των πλέι οφ.
Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου, τόνισε ότι μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ ο Θρύλος έβγαλε αντίδραση και έδειξε χαρακτήρα, πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.
Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν θα έδινε τον τίτλο του MVP στον Αγραβάνη ή τον Πρίντεζη: «Άμα το σκορ αντί για 64-66 ήταν 66-64 δεν θα είχε σημασία ποιος θα το είχε βάλει.  Ηταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα, με την οποία κλειδώσαμε ουσιαστικά την τετράδα.  Δείξαμε χαρακτήρα, γιατί ερχόμασταν από μια ήττα και έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο έσπαγε κόκκαλα. Κάναμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Σημασία έχει η ταυτότητα αυτής της ομάδας. Ο καθένας βγαίνει μπροστά και βοηθάει. Η ομάδα βρίσκει τις λύσεις και παίρνει σπουδαίες νίκες εκτός έδρας».
Για τον Ερικ Γκριν: «Ο Ερικ κάνει πολύ καλά αυτό που ξέρει και πρέπει να κάνει. Ειδικά τον περασμένο μήνα, που δεν μπορούσε να βοηθήσει  ο Σπανούλης. Αυτό λέει πάρα πολλά. Του αξίζουν συγχαρητήρια».
Για τη συνέχεια: «Από εδώ κι πέρα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση. Να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα παιχνίδια στην μοίρα τους».
Έκλεισε λέγοντας: «Τους προηγούμενους μήνες πέρασα μια δύσκολη περίοδο, στην οποία είχα πίσω μου έναν άνθρωπο, ο οποίος σήμερα είχε γενέθλια. Είναι ο αδερφός μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Πίσω από τους αθλητές υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι τους βοηθούν να γίνονται καλύτεροι και να είναι σωστοί άνθρωποι».