Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

"Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό. Με μια φάση στο τέλος που θύμισε Κωνσταντινούπολη, με τον Έρικ Γκριν να δίνει την πάσα στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο οποίος με το πεταχτάρι του, τέλειωσε το ματς…  Με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλά πριν τη σημερινή προπόνηση.
Ο 25χρονος τόνισε αρχικά ότι "Ήταν μια τεράστια νίκη. Ξεκινήσαμε δυνατά, πήραμε με μεγάλη διαφορά. μετά αυτοί αντέδρασαν, έπαιξαν καλά στην άμυνα και προσπέρασαν. Εκεί, όμως, καταφέραμε να επιστρέψουμε. Παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και φτάσαμε στην τελευταία φάση για να νικήσουμε. Έδωσα την πάσα στον Γιώργο που σκόραρε…"
Ο Γκριν εξήγησε πώς με το πλεονέκτημα της έδρας δεν υπάρχει πλέον η ίδια πίεση, λέγοντας πώς "Είναι ένα μεγάλο εφόδιο, ένα μεγάλο βήμα. Αλλά μας περιμένει το ματς με τη Ρεάλ που είναι πολύ σημαντικό. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".
Ο Αμερικανός ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα… ρεβάνς με τη Ρεάλ, για να επισημάνει ότι "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε παίξει στην σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί της. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς που θα κριθεί στην δύναμη θα είναι μία πραγματική μεγάλη μάχη".

Όσον αφορά στο γεγονός ότι θα κληθεί ο Γκριν να παίξει κόντρα στον Γιούλ, εκείνος ξεκαθάρισε πώς "Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και να αγωνίζομαι απέναντι στους καλύτερους και αυτός είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι και μια ευκαιρία για εμένα να δω που βρίσκομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ως αντίπαλός του και γενικά που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: