Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"H πειθαρχία είναι πάνω απ' όλους"

Η ήττα από τη Ρεάλ σίγουρα πείραξε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αλλά περισσότερο ο τραυματισμός του Λοτζέσκι και το περιστατικό με τον Μπιρτς. Ο Καναδός έγινε αλλαγή, έβγαλε νεύρα στον πάγκο, ο Σφαιρόπουλος του τα... έψαλε και δεν τον ξαναχρησιμοποίησε. Και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό. Με τον προπονητή του Θρύλου να σχολιάζει πώς "Αυτά συμβαίνουν στον πάγκο. Είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία απ' αυτή που του έδωσα εγώ. Αντέδρασε ένας παίκτης και από εκεί και πέρα η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλους. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω ένα ματς, αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Κανείς δεν μπορεί να υπερβαίνει τις αρχές της ομάδας".
Σχετικά με την αναμέτρηση, ο 50χρονος κόουτς ανέφερε πώς "Χάσαμε ένα ντέρμπι εναντίον μιας ομάδας που είναι ανάμεσα στα φαβορί για την Euroleague. Αλλά είμαστε πολύ ανήσυχοι με την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να δούμε τι έχει" και συνέχισε, λέγοντας ότι "Πιστεύω ότι ήταν μια μάχη σώμα με σώμα για τις δυο ομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος πήρε προβάδισμα ικανό για να κερδίσει. Καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, έχουν 90 πόντους μέσο όρο".

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προσθέτει πώς "Δώσαμε μερικούς εύκολους πόντους σε αιφνιδιασμούς. Από την άλλη πλευρά, χάσαμε πολλά λέι απ και αιφνιδιασμούς. Από τους 7 αιφνιδιασμούς, δεν σκοράραμε, γιατί κάναμε δυο λάθη και αστοχήσαμε στους άλλους. Συνεχίζουμε και θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για να δούμε πού μπορούμε να τελειώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: