Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Πέμπτος στο Πανελλήνιο Εφήβων ο Ολυμπιακός


Την 5η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με άνεση του Κάδμου με 82-44, αφήνοντας την ομάδα της Θήβας στην 6η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Σπρίντζιο να έχει 16, τον Ζορμπά 15, τον Αμπόση 14 και τον Νικολαΐδη 13 πόντους. Για τον Κάδμο, 17 πόντους είχε ο Τούτουζας και 13 ο Μπότσης.

Δεκάλεπτα: 23-15, 28-34, 36-54, 44-82

Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης, Σκανδαλάκης, Ξυλάς

Ολυμπιακός (Τσαλδάρης): Παζιωτόπουλος 3(1), Νικολαΐδης 13(1), Μαυραντζώτου 3, Αλέξης 8(2), Σαπλαούρας, Στηθόπουλος 2, Σαραντόπουλος 3, Ζορμπάς 15, Βαρβάρας 2, Αμπόσι 14, Σπρίντζιος 16(4).

Δημήτρης Τσαλδάρης (προπονητής Ολυμπιακού): «Περιμέναμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είχαμε εικόνα από το τουρνουά Rising Stars, την ποιότητα και την ικανότητα που έχει κάθε ομάδα. Δυστυχώς πριν αρχίσει η τελική φάση δεν ήμασταν τυχεροί, καθώς εμφανιστήκαμε με πολλά προβλήματα τραυματισμών και σε καθοριστικές θέσεις, γεγονός που μας οδήγησε στο να μικρύνει το ροτέισον, να υπάρχει κούραση και να μην έχουμε ουσιαστικά τις λύσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ξέρω, είδα και ένιωσα ότι προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε να χτίσουμε την ομάδα μας για την επόμενη χρονιά».

Μιχαήλ Σπρίντζιος (παίκτης Ολυμπιακού): «Πολύ ωραίες εμπειρίες για όλες τις ομάδες. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε στο Final 4 για να διεκδικήσουμε το πανελλήνιο. Παρόλα αυτά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: