Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επιστρέφει στην Εθνική ο Τάιλερ Ντόρσεϊ


Φοράει και πάλι τα "γαλανόλευκα" ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού αποφάσισε να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής το καλοκαίρι και να αγωνιστεί κανονικά στο Eurobasket 2022 τον Σεπτέμβριο. Η περίπτωση του ποιοτικού σουτέρ φαινόταν δύσκολη το προηγούμενο διάστημα, με τον ίδιο να έχει... ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας εδώ και καιρό. 

Στον παίκτη αναλύθηκε και παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο της Εθνικής, στο οποίο εκείνος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο, δίνοντας μεγάλη ώθηση από την περιφέρεια -κυρίως- με το σκοράρισμά του. Ειδικά η απειλή που θα προσφέρει πίσω από τα 6,75μ. θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα σε άμυνες που θα «κλείνουν» προς το καλάθι για να περιορίσουν τα ατού μας στις θέσεις των φόργουορντ και ψηλών. Ο Ντόρσεϊ, λοιπόν, πήρε την απόφασή του και χαροποίησε άπαντες στην «επίσημη αγαπημένη», καθώς είναι δεδομένο πως η Εθνική είχε ανάγκη έναν σουτέρ με την ποιότητα και τις παραστάσεις του άλλοτε NBAer. 

Μάλιστα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί και στο «παράθυρο» του Ιουνίου και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία (30/6), που θα διεξαχθεί στην Λάρισα. Μετά το «ναι» του 26χρονου γκαρντ η Ελλάδα αναμένεται να παραταχθεί στα παρκέ του Eurobasket με όλα τα αστέρια της στη διάθεσή του κόουτς Ιτούδη, πλην του Ντίνου Μήτογλου, του οποίου η υπόθεση με την τιμωρία του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Από εκεί και πέρα, το επόμενο διάστημα αναμένεται και το τελικό «ΟΚ» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστε η «γαλανόλευκη» να είναι... πάνοπλη στο Μιλάνο και στη συνέχεια στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: