Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

"Γλυκοκοιτάζει" τον Τζόρνταν Λάρσον ο Ολυμπιακός


Μία εξαιρετική περίπτωση που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται με προσοχή, είναι αυτή του Τζόρνταν Λάρσον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημερώθηκαν για τη… διαθεσιμότητα του 25χρονου (20/06/1997) και το όνομά του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ο γιος του μεγάλου Χένρικ Λάρσον συνεχίζει στα χνάρια του, χωρίς να είναι κλασικός επιθετικός περιοχής όπως ο πατέρας του.

Ο Λάρσον ο νεότερος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία τον είχε αποκτήσει έναντι 4.000.000 € το 2019. Ο Σουηδός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την απόφαση της UEFA για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και αποχώρησε από τη Μόσχα. Και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δελεάζονται από την πρόταση, καθώς έχουν γνώση της ποιότητας και των δυνατοτήτων του παίκτη.

Ο Λάρσον, είναι ένας σύγχρονος… πολυθεσίτης επιθετικός. Σε μεγάλο διάστημα της καριέρας του έχει αγωνιστεί και στα άκρα, ειδικά δεξιά ή σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, λόγω ταχύτητας, ύψους (1.75 μ.) και εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης. Ήδη η Σέλτικ, η ομάδα που ανέδειξε τον πατέρα του, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο λέγεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Και ειδικά αν επιβεβαιωθεί ότι ο Τικίνιο με τον Χασάν θα μετακομίσουν σε άλλη ομάδα, τότε δεν αποκλείεται η προοπτική του 25χρονου επιθετικού να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: