Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ


Δηλώθηκε στην UEFA η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Πειραιώτες σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα θα έχουν στη διάθεση τους το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα τον Χουάνγκ Ιν-Μπομ.

Από την άλλη έμεινε εκτός ο Ντορόν Λέιντνερ που ανακοινώθηκε και αυτός την Παρασκευή. Εκτός λίστας έμεινε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω του τραυματισμού, ενώ προστέθηκε ο Γκάρι Ρο ντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Παρέμειναν εκτός οι Μπα και Χασάν, ενώ και ο Άβιλα δεν είναι στις επιλογές.

Να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές την παραμονή του πρώτου αγώνα. Αναλυτικά στη λίστα δηλώθηκαν οι Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ. Στη λίστα Β δηλώθηκαν οι Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: