Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Μπρούνο Ενρίκε»


Κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Φλαμένγκο, Μπρούνο Ενρίκε, έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του.

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Γκιγέρμε Σίλβα στα social media, οι Ερυθρόλευκοι πλησίασαν την πλευρά του Μπρούνο Ενρίκε και κατέθεσαν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Ο 33χρονος άσος, που αγωνίζεται κυρίως το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και πίσω από τον επιθετικό, τον ερχόμενο Δεκέμβριο μένει ελεύθερος από την Φλαμένγκο και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Η Φλαμένγκο προσπαθεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Μπρούνο Ενρίκε, αλλά μέχρι τώρα οι επαφές των δύο πλευρών δεν έχουν αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Παλμέιρας, Σάο Πάολο και Γκρέμιο να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Μπρούνο Ενρίκε φέτος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 26 αναμετρήσεις, έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 314 παιχνίδια, έχοντας 97 γκολ και 72 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: