Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Επιστρέφει από Δευτέρα ο Μουσταφά


Η ώρα της επιστροφής του Μουστάφα Φαλ πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει εκτός μέχρι τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα (4/2) στην Πάτρα για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Γάλλος σέντερ που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», καθώς όταν είναι στο παρκέ είναι κυρίαρχος στο «ζωγραφιστό» και άριστος δημιουργός από τη ρακέτα αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του, έχει λείψει πολύ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η πορεία της αποθεραπείας (είχε υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος) του Μουστάφα Φαλ εξελίσσεται ικανοποιητικά και σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις από τις 5 Φεβρουαρίου και μετά θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Αυτό σημαίνει πως θα επανέλθει εφόσον όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά στον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, που αναμένεται να είναι «κλειδί» για την περαιτέρω πορεία της ομάδας. Κατόπιν, το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Μαρούσι στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στις 11 Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο αγώνας Κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου με το Περιστέρι bwin θα αποτελέσουν τα ιδανικά crash test για να προετοιμάσουν τον Γάλλο σέντερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τραυματισμοί τον τελευταίο καιρό αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν και πάλι να χαμογελούν, καθώς όπως έχει επισημάνει πολλές φορές ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όταν επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις, τότε θα φανεί η δυναμική της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: