Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Πάει για το 2-0 ο Θρύλος

"Θα είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι" υποστήριξε ο τεχνικός του Θρύλου Παναγιώτης Γιαννάκης για το σημερινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, στην επίσημη ιστιοσελίδα της Ευρωλίγκα.
"Πρέπει να επισημάνω ξανά ότι η υπομονή και η συγκέντρωση θα είναι το κλειδί γι' αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πράγματα που μάθαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν σε διαφορετικές καταστάσεις που βιώσαμε. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Νομίζω ότι τα λάθη και τα ριμπάουντ είναι τα πιο καθοριστικά σημεία. Επίσης, ο έλεγχος του ρυθμού και οι καλές αποφάσεις είναι επίσης πολύ σημαντικά στοιχεία. Έχουμε ακόμα την πίεση του να μην αφήσουμε τη Ρεάλ να σπάσει την έδρα μας. Πιστεύω όμως ότι μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, το στρες θα έχει μειωθεί και θα είναι υπέρ μας".

Από την πλευρά του, ο Λιν Γκριρ: "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά σε λιγότερο από 48 ώρες. Θα δούμε το βίντεο από το πρώτο παιχνίδι προσεχτικά για να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Γενικότερα όμως, οι δυο ομάδες ξέρουν η μια την άλλη. Νομίζω ότι η άμυνα θα αποφασίσει για το νικητή. Αν παίξουμε το ίδιο καλά στην άμυνα όπως κάναμε την Τρίτη τότε θα πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη. Ο τρόπος που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ. Εννοώ ότι καταφέραμε να μείνουμε ψύχραιμοι όταν η Ρεάλ επέστρεψε. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Τώρα η πίεση θα είναι περισσότερο στην πλευρά της Ρεάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: