Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Τρία στα τρία το ΑΕΚάκι όπως το 2006




Τρία χρόνια μετά, ο Θρύλος συναντά το ΑΕΚάκι σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και θα φροντίσει να ξηγηθεί αναλόγως...Το 2006, ο Ολυμπιακός είχε κάνει την ΑΕΚ να παρακαλά να τελειώσουν οι αγώνες της με τον κόκκινο κυρίαρχο, αφού όποτε τον συναντούσε, έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι. Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-3 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, ενώ στο δεύτερο, σε ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ συνετρίβη απλά, χαλαρά κι ωραία με 3-0.
Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου και σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Θρύλος έκανε το 3/3 επί της ΑΕΚ, με ακόμα μια τριάρα (3-0), φτάνοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Φαίνεται λοιπόν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πάλι οι δύο ομάδες θα βρεθούν σε τελικό. Μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη με 2-0 στο "Ναό", άλλη μία στο δεύτερο... σπίτι του με 0-1 και το καλό θα τριτώσει (όπως το 2006) με τη νίκη μας στις 2 Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο, στην έδρα της ΑΕΚ.
Περιττό να αναφερθεί τι θα γραφόταν αν ο τελικός γινόταν στο Καραϊσκάκη. Αλλά δεν μασάμε. Μόνοι μας και όλοι σας!
ΥΓ: Πέρυσι ο Ολυμπιακός με Ισπανό προπονητή (Σεγκούρα) κέρδισε τον Άρη του Μπάγεβιτς στο Καυτατζόγλειο με 2-0. Φέτος, ο Θρύλος και πάλι με Ισπανό προπονητή (Βαλβέρδε) ετοιμάζεται να στείλει αδιάβαστη την ΑΕΚ του Ελληνοσέρβου συνταξιούχου. όπως παρατηρήσατε ο Ντούσκο παίζει δεύτερο συνεχόμενο τελικό στην έδρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: