Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

"Ο πρόεδρος θα κάνει το καλύτερο"

Την βεβαιότητα ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ενεργήσει σε όλα τα θέματα προς όφελος του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
-Για την συνάντηση Βαλβέρδε-Κόκκαλη: "Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι θέμα που χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, να πηγαίνουμε στον τελικό του κυπέλλου και να υπάρχει αυτή η προπονητολογία. Ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει "
-Για τον Βαλβέρδε: "Από την στιγμή που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και βρισκόμαστε στο τελικό του κυπέλλου δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι πετυχημένος."
-Για τις μεταγραφές: "Ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Ο πρόεδρος θα μεριμνήσει για το καλό της ομάδας."
-Για το πολυμετοχικό σχήμα: "Είχα δηλώσει και στο παρελθόν ότι ένα πολυμετοχικό σχήμα δεν μπορεί να σταθεί και δεν μπορεί να φέρει τίτλους. Βλέπετε τι γίνεται. Είναι ευχής έργον που στον Ολυμπιακό υπάρχει ο Σωκράτης Κόκκαλης."
-Για τον Τζόρτζεβιτς: "Είναι ο κορυφαίος παίκτης που πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύσκολα θα βρούμε αντικαταστάτη του. Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν χάνεται, ούτε και ο Τζόλε."
-Για την κακή πορεία στην Ευρώπη: "Έχω ξαναπεί ότι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Η Ευρώπη είναι μια γιορτή και αρκεί να πάιζεις καλό ποδόσφαιρο. Οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν.
sgavrilos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: