Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Έδωσε ρεσιτάλ την ημέρα των γενεθλίων του


"Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση" επισήμανε ο κορυφαίος παίκτης του χθεσινού αγώνα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.
"Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε πολύ και διορθώσαμε τα λάθη μας. Στον τελικό θα κερδίσει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, όποιος παίξει πιο σοβαρά και εκείνος που θα είναι πιο έτοιμος.
Είμαι ευτυχισμένος που πήραμε την πρόκριση την ημέρα των γενεθλίων μου. Έχω πει πως θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Το γεγονός πως έρχονται άνθρωποι της Γιουβέντους να δούν αγώνες μας, δείχνει το πόσο σημαντικούς παίκτες έχει ο Ολυμπιακός".
* Σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, θα υποβληθεί αύριο ο Α. Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε στην προπόνηση της Τετάρτης ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
* Από το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Τοροσίδης αποκόμισε μια κάκωση στον αριστερό ορθό μηριαίο, ενώ ο Όσκαρ έχει μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο.
* Σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" γυμνάστηκαν στις 10:30, ξεκινώντας την πρετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα (19:00, στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης").

Δεν υπάρχουν σχόλια: