Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Τραυματίες Τοροσίδης και Όσκαρ

Από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών οι Τοροσίδης και Όσκαρ. Ο "Τόρο" έχει κάκωση ορθού μηριαίου, ενώ Ισπανός αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Η κατάσταση, πάντως και τον δύο δεν εμπνέει καμία ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Αμφότεροι θα εξεταστούν σήμερα από το ιατρικό τιμ, αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.
"Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς στο δεύτερο μπήκε γρήγορα το γκολ. Παίξαμε καλά για 20-25 λεπτά. Ήμασταν κάτω του μετρίου. Ευτυχώς πήραμε την πρόκριση λόγω ποιότητας και έδρας", είπε ο Τόρο για να προσθέσει.
"Πριν από τον τελικό έχουμε και άλλα παιχνίδια. Πρέπει να ξεκουραστούμε τις γιορτές και στις 2 Μαΐου να μην παρουσιαστούμε όπως σήμερα αλλά πολύ καλύτεροι".
Τέλος, για τις προτάσεις που έχει, κατέληξε. "Έχω βαρεθεί να ακούω για προτάσεις του εξωτερικού. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν πρέπει αν γίνεται, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος και μπορεί να ξεφύγει".
Όσον αφορά στον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα βγάλει μαγνητική τομογραφία λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εξαιτίας αυτού του προβλήματος αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και δεν έπαιξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Κατά τα άλλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε ότι στο παιχνίδι με την Λάρισα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του. θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς προκειμένου να είναι όλοι ξεκούραστοι για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Βάσκος φυσικά και φοβάται τυχόν τραυματισμό και έτσι δεν θα ρισκάρει να χάσει κάποιο από τα βασικά του στελέχη.
sgavrilos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: