Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Έτοιμος να τους πετάξει τα μάτια

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ... Αυτός θα σας σκίσει τα δίχτυα σιχαμένοι. Ο Ματ Ντάρμπισιρ από την Τετάρτη το απόγευμα βρίσκεται στην Αυστρία και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Σε αυτό το διάστημα, πάντως, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και το σημαντικότερο είναι ότι αυτό το παιδί έχει πολύ θέληση. Είναι πολύ παθιασμένος σε όλες τις προπονήσεις και δείχνει διατεθειμένος να πάρει θέση βασικού. Αυτό που έχει τρελάνει όλους είναι ότι δεν αφήνει καμία φάση. Τις κυνηγάει όλες και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι πολύ ικανοποιημένος από τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος έχει πάει με κεκτημένη ταχύτητα στο Ζέεφελντ.
Ακόμα και τις μέρες που του κρύο ήταν τσουχτερό και κανείς δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει με καλοκαιρινά ρούχα εκείνος πήγαινε στις προπονήσεις με σορτσάκι και κοντομάνικα. Έχει μεγάλη τρέλα ο Ματ, θέλει να πετύχει και βασικά το παιδί δείχνει ότι έχει αρρωστήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος, λοιπόν, που δεν ήρθε σαν το μεγάλο όνομα βάζει τα γυαλιά σε πολλούς. Καλό θα είναι να παραδειγματιστούν από το πάθος και άλλοι συμπαίκτες του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγάσα Γάβρε, γιατί δεν βγάζεις τσιμουδιά για τον Λέτο που σας άρπαξε ο ΠΑΟ; Καβούρια έχει στην τσέπη ο Κόκκαλης, του χρόνου θα σας πάρει και τον Ντάρμπισιρ ο Πατέρας.
Σου παίρνει και τον Καστίγιο ο Πατέρας, κωλόγαβρε. Και βάζει όρο στο συμβόλαιο του Σισέ, να μην τον πάρει ποτέ ο Θρύνος. Εδώ ρε μπαγάσα τον Γιώργο Δεληκάρη τον αφήσατε να δουλεύει ταξιτζής για να μην πεινάσει, ενώ υπάρχουν τόσα λαμόγια γύρω από τον Κόκκαλη που τον ξεκοκκαλίζουν. Τέτοια ξεφτίλα πάθατε με τον Δεληκάρη που θα μείνει στην Ιστορία. Υπάρχει Θεός και σας τιμωρεί που το 1969 μας τον βουτήξατε τον Δεληκάρη από τον Αργοναύτη, ενώ τον είχε κλείσει ο Καρέλλας
"ΕΘΝΙΚΑΚΙΑΣ"

Jenna H. είπε...

Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά βρίσκω παιχταρά τον Ντάρμπισιρ, θα αφήσει εποχή. Ωραιότατο το σχόλιο σου, θέλω να μας ενημερώνεις συχνά για τον Ντάρμπισιρ. Σήμερα ακούγεται ότι θα πάρεις και τον Οουεν. Νομίζεις ότι θα ταιριάξει ο Οουεν με τον Ντάρμπισιρ ή θα του κάνει κακό;