Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Έρτσεγκ: "Θέλω να παίζω"

Συμβιβασμένος με την ιδέα του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό έδειξε ο Ζόραν Έρτσεγκ. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ αναμένεται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου-κοινοτικού στο ρόστερ, ενώ και ο ίδιος γνωρίζει πως αν παρέμενε στο λιμάνι δεν θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Ερωτηθείς για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός, απάντησε: «Θα δούμε σε λίγες ημέρες. Θα το ξέρουμε σύντομα. Θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία, όπως εγώ», ενώ σχολιάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είπε:
«Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά τι έλειπε από την ομάδα την περασμένη σεζόν και έκαναν αυτές τις μεταγραφές. Ο Κλέιζα, ο Γλυνιαδάκης και οι δύο Αμερικανοί είναι καλοί παίκτες όλοι τους και πιστεύω πως θα βοηθήσουν». Ο 24χρονος άσος πλέον επικεντρώνεται στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, καθώς αναμένεται να είναι στην τελική δωδεκάδα που θα επιλέξει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
«Σε κάθε ματς προσπαθούμε να παίξουμε καλή άμυνα. Είναι προτεραιότητά μας και δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι πολύ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό θα μας επιτρέψει να βγάλουμε αιφνιδιασμούς και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Ο πρώτος μας στόχος στην Πολωνία είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Ό,τι περισσότερο τυχόν έρθει θα είναι φυσικά ευπρόσδεκτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: