Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αρχίζουν τα σοβαρά τεστ για τον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία του Θρύλου μπαίνει σε νέο στάδιο πλέον αφού από την Πέμπτη ξεκινάει μία σειρά πολύ σημαντικών φιλικών με όλη την ομάδα παρούσα!Από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι τελευταίοι έξι διεθνείς από το Ευρωμπάσκετ στην Πολωνία (Σχορτσανίτης, Μπουρούσης, Γλυνιαδάκης, Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Βούισιτς), γίνονται μόνο προπονήσεις.
Την Πέμπτη το απόγευμα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, στο πρώτο ουσιαστικά και πρακτικά αξιόπιστο φιλικό του αφού θα παίξουν όλοι.
Έγιναν κάποια φιλικά στο Καρπενήσι (δύο με Τρίκαλα, ένα με τον ΠΑΟΚ) αλλά με δανεικούς ψηλούς (Σιαμανδούρας, Γιαννουλάκος), πολλούς τραυματίες και όλους τους διεθνείς απόντες.
Τι συμπέρασμα άραγε να έβγαλε ο Γιαννάκης από αυτά;
Σχεδόν κανένα. Με το φιλικό κατά του Περιστερίου, περισσότερο κατά της εξ Ευρωλίγκα ορμώμενης Φενέρ Μπαχτσέ, το Σάββατο πάλι στο ΣΕΦ (όλα κεκλεισμένων των θυρών), ίσως άλλο ένα τη Δευτέρα, θα μπει στη σειρά το μοντάρισμα της ομάδας και θα φανούν τα πρώτα δείγματα στο ροτέισον.
Η κορύφωση των φιλικών αγώνων θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με κολοσσιαίους αντιπάλους όπως οι Σπερς και οι Καβαλίερς. Αν και ο "Δράκος" θέλει να τα αντιμετωπίσει ως άλλα δύο - μεγάλα έστω- φιλικά παιχνίδια, σαφώς ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να δείξει εκεί το βαθμό ετοιμότητας του για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα που ξεκινάνε σε τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: