Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να δώσουν βροντερό "παρών" στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Τρεντίνο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την εντός έδρας ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Τρεντίνο (2/12, 19:30), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι φίλαθλοι του νταμπλούχου Ελλάδας πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να εξαντλήσουν τα "μαγικά χαρτάκια". Η Τρεντίνο θεωρείται και είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και το συγκρότημα του Άντερς Κρίστιανσον χρειάζεται και τον κόσμο στο πλευρό του προκειμένου να κάνει το καλύτερο δυνατό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και στην κάτοχο του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι σε θέση να κοντράρει το σύνολο του Βούλγαρου προπονητή, Ράντοστιν Στόιτσεβ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Τρεντίνο που θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών, την Τετάρτη 2/12 στις 19:30 στο κλειστό του Ρέντη θα διατίθενται ως εξής:
Τρίτη 1/12 από τις 11:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς).
Τετάρτη 2/12 από τις 09:00 έως τις 16:30 από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
Εφόσον υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 17:00 έως την ώρα έναρξης του παιχνιδιού από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: