Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Δεν έχουμε βρει το ρυθμό μας"

Δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη φιλοξενούνται στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", με τον Έλληνα φουνταριστό να μιλάει μετά το παιχνίδι της Βουδαπέστης και να τονίζει μεταξύ άλλων ότι "δεν παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Οι Ούγγροι επέβαλαν το ρυθμό τους. Είναι μια ομάδα που παίζει χωρίς κλασικό φουνταριστό και έκανε επιθέσεις με διάφορα συστήματα. Η άμυνα μας σε κανένα σημείο δεν λειτούργησε όπως ξέρει να λειτουργει. Είναι η δύναμη της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην Ευρώπη".
Ο Αφρουδάκης ήταν κατηγορηματικός και ειλικρινής στο ότι "το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υποτιμήσαμε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία. Χάσαμε όμως από μια ομάδα που δεν έχει την δυναμικότητα προηγούμενων χρόνων και είναι μια ήττα που μπορεί να μας κοστίσει στην συνέχεια της Ευρωλίγκα".
Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό της έπειτα από ένα μήνα επίσημων υποχρεώσεων και ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στη Βουδαπέστη. Πάντως, είναι σίγουρος ότι "ξέρουμε να αντιδρούμε στα δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: