Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Στήριξη στον Παπαδόπουλο

Η περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου είναι από αυτές που λέμε ιδιάζουσες, από την άποψη ότι το ταλέντο του είναι δεδομένο και... καταθετημένο στον αγωνιστικό χώρο, όπως φυσικά και η σοβαρότητά του στις προπονήσεις και στην όλη του παρουσία στον Ολυμπιακό.
Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών, ήρθε πέρσι στον Πειραιά από τον Ηρακλή, αλλά δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάντως, σε παιχνίδια όπως τα ντέρμπι με ΑΕΚ (Καραϊσκάκη) και ΠΑΟΚ (Τούμπα) είχε βγάλει μάτια και έδειξε ότι μπορούν να τον υπολογίζουν επί ίσοις όροις και όχι σαν τον "φτωχό συγγενή".
Φέτος, υπολογιζόταν από τον Τιμούρ Κετσπάγια και είχε φανεί από τα ματς προετοιμασίας και τα πρώτα επίσημα, αλλά με τον Ζίκο έχει μπει και πάλι στο "ψυγείο" και ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν δείχνει να τον υπολογίζει και ιδιαίτερα. Οι συμπαίκτες του έχουν πέσει πάνω στο "μικρό" προκειμένου να τον ντοπάρουν ψυχολογικά και να τον κρατήσουν "ζεστό" για να συνεχίσει δυνατά στις προπονήσεις και να πιάσει από τα μαλλιά τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιαστούν.
Ο Κόκκαλης δεν θέλησε να τον δώσει δανεικό, όπως είχε ακουστεί πριν λίγες ημέρες ότι ήθελε ο Ζίκο, επομένως ο Παπαδόπουλος έχει τις "πλάτες" της διοίκησης, η οποία πιστεύει σε αυτή την επένδυση. Ο παίκτης έχει την στήριξη των συμπαικτών του, γνωρίζει ότι με σκληρή δουλειά δεν θα χαθεί και περιμένει τη νέα ευκαιρία, διότι στα τελευταία παιχνίδια, που έπαιξε, δεν είχε ιδιαίτερα καλή παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: