Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

"Θέλω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό"

Τα πάντα όλα στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ζητάει από τον... Άγιο Βασίλη ο Δημήτρης Τζούριτς.Ο καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της αγωνιστικής, μίλησε στο blog που έχει και είπε πως το καλύτερο δώρο, θα είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
"Στην τελευταία μας υποχρέωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, όλοι μας είχαμε τεράστια θέληση να παίξουμε καλά, για να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και όπως είχα πει... να ξεχρεώσουμε τον Ηρακλή.Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έμαθα σήμερα πως ήμουν ο MVP. Ομολογώ ότι είναι ωραίο το συναίσθημα, να αναγνωρίζουν ό,τι έχεις καταθέσει στο παιχνίδι, αλλά ειλικρινά σας μιλάω αυτό που με έκανε πιο χαρούμενο ήταν η νίκη της ομάδας.Δεν πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Είχαμε παίξει καλύτερα με την Τρεντίνο, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον.
Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά νιώθουμε πολύ καλά, βλέποντας πως υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Φυσικά, ο δρόμος παραμένει μακρύς και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε.Όπως γράφει και ο φίλος όντως πέρυσι παίξαμε το καλύτερο βόλεϊ, στο δεύτερο μισό. Ειδικά στα πλέι οφ. Ο στόχος είναι αυτός και φέτος: να δώσουμε ό,τι καλύτερο στα πλέι οφ.Δεν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο μήνα. Πάντα υπήρχε καλό κλίμα. Αν παίζουμε καλύτερα, οφείλεται στο ότι έχουμε κάνει περισσότερες προπονήσεις, ενώ δώσαμε πολύ δυνατά παιχνίδια και έτσι ήμασταν πιο έτοιμοι με τον Ηρακλή.Τα Χριστούγεννα κατάφερα τελικά να πάω για τρεις ημέρες στην Ιταλία, στην Πιατσέντζα, στον κολλητό μου τον Ουρνάουτ. Ηρέμησα είναι η αλήθεια. Ήθελα να φύγω. Χρειαζόμουν να αλλάξω παραστάσεις. Την Πρωτοχρονιά έχουμε μόνο δυο ημέρες ρεπό και για αυτό θα προτιμήσω να μείνω στην Αθήνα και να είμαι με φίλους. Έρχεται άλλωστε δύσκολος μήνας και θα χρειαστώ την ξεκούραση.Έχουμε το ματς με τους Τσέχους, για το Τσάμπιονς Λιγκ που πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε και μετά τους Ρώσους, στην έδρα μας. Το έχω πει πολλές φορές, αλλά θέλω να το επαναλάβω: είναι διαφορετικό για εμάς τους παίκτες να παίζουμε σε άδειο γήπεδο και διαφορετικό να έχουμε στο πλευρό μας 2.000 φίλους μας. Ειδικά για τους ξένους που δεν έχουν ζήσει αυτήν την ατμόσφαιρα. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας και με την Ντιναμό και με τον Παναθηναϊκό που θα ακολουθήσει.
Η ευχή μου είναι να έχουμε όλοι υγεία, γιατί είναι το απόλυτο αγαθό και δίχως αυτό τίποτα δεν έχει σημασία. Σας εύχομαι να είστε γεροί, να έχετε αγάπη και να είστε χαρούμενοι, γιατί η ζωή είναι δύσκολη πολλές φορές. Στην ομάδα μου εύχομαι να καταφέρει ό,τι και πέρυσι: το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να επιτύχουμε την καλύτερη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη... αν και δεν είναι απόλυτα στο χέρι του.Υγεία και να είστε ευτυχισμένοι", ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: