Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Στην Αθήνα ο Φοντέλες

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Φελίπε Φοντέλες, που έκανε λόγο για τον φανταστικό και φανατικό κόσμο του Θρύλου.
Αυτό ήταν! Το μεγάλο αστέρι από τη Βραζιλία βρίσκεται στη χώρα μας και είναι έτοιμος να προσφέρει πάρα πολλά και να κάνει τον κόσμο μας ευτυχισμένο και χαρούμενο.
Ο Φοντέλες, που βρισκόταν στην πατρίδα του για να κάνει αποθεραπεία, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, περίπου στις 17.25 το απόγευμα της Δευτέρας και σύμφωνα με αυτά που είπε, τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουρος για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν.
"Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και περίμενα πώς και πώς να έρθω είναι η αλήθεια. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κάνουμε το νταμπλ, όπως επίσης μια καλή πορεία στην Ευρώπη", ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου αμέσως με το που αφίχθη, για να συνεχίσει.
"Θα δω από εκεί και πέρα πώς θα ενταχθώ στην ομάδα και πρέπει να πω ότι ξέρω για τον κόσμο της ομάδας μέσω των βίντεο που έχω δει. Είναι πολύ φανατικοί και φανταστικοί και ανυπομονώ να τους δω".
Ο Φοντέλες, θα κάνει βάρη το πρωί της Τρίτης και αφού γίνει αυτό, τότε θα περάσει από εργομετρικά, προκειμένου να δει ο Άντερς Κρίστιανσον σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αξίζει να αναφερθεί, πως ο ακραίος μας, γνωρίστηκε ήδη με τους νέους του συμπαίκτες και με τον βοηθό του Σουηδού κόουτς, κ. Καλμαζίδη και είναι έτοιμος να... σηκώσει τα μανίκια και να εργαστεί σκληρά για το καλό του Θρύλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: