Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Θετικά μηνύματα

Δεν μας απασχολεί και ιδιαίτερα τούτες τις ώρες η πρόκριση και το 6-1 επί της Μπέσα, αλλά το γεγονός που ήθελε τους παίκτες μας να είναι σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 5-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Αλβανία και υπήρχε ο κίνδυνος να μην παρουσιαστούν σοβαροί στο δεύτερο. Εδώ που τα λέμε, παραλίγο να πέσουν σε αυτή την παγίδα. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν απειληθήκαμε για την πρόκριση, απλά το πρώτο ημίχρονο δεν πρόκειται να το θυμούνται και πολλοί, από αυτά που έγιναν.
Στην ουσία δεν έγινε απολύτως τίποτα, έκλεισε στο 0-0 και οι παίκτες του Ολυμπιακού, έδειχναν πως δεν ήταν σε θέση να δείξουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Στην επανάληψη, πάντως, όλα άλλαξαν και οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όχι απλά μια φορά ή δύο, αλλά έξι.
Ήταν σοβαροί στο β' μέρος, δεν υποτίμησαν την αντίπαλό τους και ήταν σε θέση να περάσουν ένα καλό βράδυ τελικά, αφού τα πράγματα πήγαν κατ' ευχήν. Μπήκαν πάρα πολλά τέρματα και απεφεύχθη, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο, μια επανάληψη των περσινών δεύτερων αγώνων με Σλόβαν και Σέριφ, όπου πραγματικά οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν σοβαροί και ταλαιπώρησαν μπάλα και φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: