Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Να γίνω σημαία του Θρύλου"

Σε συνέντευξή του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε ότι ονειρεύεται να γίνει σημαία του Ολυμπιακού, μιλάει για Μαρινάκη-Βαλβέρδε-Φέτφα, αναφέρεται στο Καραϊσκάκη και για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο στον Ολυμπιακό και έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην αρχική 11άδα από το ξεκίνημα της πορείας του στον Θρύλο. Ένας αμυντικός με... ιδιοσυγκρασία γαύρου, που παθιάζεται στο γήπεδο και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ερυθρόλευκου κόσμου. Λιοντάρι πραγματικό, είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να "φάει" τον εκάστοτε αντίπαλό του, κάτι που αποτελεί must για ποδοσφαιριστή που φοράει τη ριγωτή ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.
Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ", τονίζοντας ότι στόχος του κάποια στιγμή είναι να γίνει η σημαία του Θρύλου, παίζοντας για πολλά χρόνια στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο στόπερ από την Θεσσαλονίκη, είπε τα καλύτερα για τον προπονητή του, μίλησε για την διοικητική αλλαγή του καλοκαιριού, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο "φαινόμενο", που ακούει στο όνομα Γιάννης Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: