Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Θέλαμε πολύ το νταμπλ»

Ο Γιάννης Μανιάτης αγχώθηκε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της παράτασης, αλλά είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην ψηφιακή τηλεόραση.
«Αγχωθήκαμε, αλλά ήταν πάρα πολύ γλυκό το τέλος, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης να σκοράρουμε. Μπήκαμε από την αρχή στο παιχνίδι για να νικήσουμε, αφού για εμάς το νταμπλ ήταν ο στόχος της χρονιάς και ήταν πολύ σημαντικό που το καταφέραμε», τόνισε ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, που θεωρεί ότι η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν δίκαιη.
«Θα πω ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα, αφού κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου προσπάθησαν πάρα πολύ, μέχρι το τελευταίο λεπτό, και για αυτό τους δίνουμε συγχαρητήρια, αλλά και εμείς το θέλαμε πάρα πολύ», ισχυρίστηκε ο Μανιάτης, που έκανε μία καταπληκτική χρονιά.
Τέλος, ο αμυντικός μέσος του Θρύλου αφιέρωσε το κύπελλο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη, και τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε. «Θέλω να αφιερώσουμε το κύπελλο στον πρόεδρο και στον προπονητή μας. Είναι κρίμα που φεύγει από την Ελλάδα, είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής και εξίσου σπουδαίος άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Μανιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: