Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τα έδωσε όλα ο Μάρκο!

Το επόμενο ραντεβού για τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για το καθιερωμένο γλέντι της επιτυχίας. Περασμένα μεσάνυχτα Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οι περισσότεροι πειραιώτες συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν η ψυχή της παρέας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση.
Στο κέντρο δεν έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω υποχρεώσεων, αλλά ούτε οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Νταβίντ Φουστέρ, Πάμπλο Ορμπάιθ και Ιβάν Μαρκάνο.
Εκαναν την πίστα... Καραϊσκάκη
Το κέφι είχε ανάψει από νωρίς, με τους παίκτες να επιδίδονται σε λουλουδοπόλεμο και πειράγματα, τα οποία βέβαια ανταπέδιδε και ενίσχυε και ο τραγουδιστής από την πίστα.
Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα δεν δίστασε να διακόψει το πρόγραμμά του λίγο πριν από τις 04.00, για να αστειευτεί με τους νταμπλούχους, ξεσηκώνοντας αρκετούς θαμώνες, που άρχισαν να τραγουδούν «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: