Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Υπόκλιση Ζαρντίμ σε Ιμπαγάσα

Η ενδεκάδα με την οποία παρέταξε την ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ «έδειξε» ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών επέλεξε να πάει σε δοκιμασμένη συνταγή, επέλεξε να ακολουθήσει ασφαλές μονοπάτι για ν' αποφύγει τα... ζόρια που κρύβει το πρώτο επίσημο ματς μιας σεζόν.
Η δικαίωση του 38χρονου κόουτς επβεβαιώθηκε δύο ώρες αργότερα όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε δύσκολα τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Βέροια, κυρίως λόγω της εμφάνισης του πιο μεγάλου (σε ηλικία και όχι μόνο) παίκτη του. Ο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε τον Ιμπαγάσα στο βασικό σχήμα (έχοντας στην αρχική ενδεκάδα και τον Μασάδο) και κέρδισε πολλά από τη συνύπαρξη των δύο βιρτουόζων μέσων.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν (και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα) ότι ο νεαρός τεχνικός των πρωταθλητών μιλούσε μετά το ματς με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση και το πάθος του σχεδόν... συνομήλικού του «κάνιο». Ακόμα και ο ίδιος ο Ζαρντίμ έτριβε τα μάτια του με το πάθος και τις δυνάμεις που έβγαλε στο παιχνίδι ο Ιμπαγάσα.
«Εκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο, δεν ήταν μόνο η οργάνωση του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον πολύπειρο μέσο που έδειξε με το «καλημέρα» ότι θα είναι και φέτος από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πειραιά. Εδώ θα πρέπει να σημειωθούν και δύο βασικά στοιχεία, για τα οποία σας είχε ενημερώσει το «Goal» αναφορικά με Ζαρντίμ και Ιμπαγάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: