Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ορκισμένοι για το Κύπελλο

Δεν ξεχνούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όπως τους ενόχλησε που έχασαν το αήττητο του πρωταθλήματος, αλλά και τι έγινε εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ, περιμένουν το ερχόμενο Σάββατο για να δώσουν τις απαντήσεις τους.
Και η αλήθεια είναι πως σε αυτό το μοτίβο κινείται και ο Μάρκο Σίλβα. Προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του, πάνω σε αυτό τον στόχο.
Αυτό τον «καίει». Να πάρει ο Ολυμπιακός και το Κύπελλο Ελλάδας, να κάνει το νταμπλ. Λογικό είναι και για τον ίδιο. Το θέλει πως και πως, την ίδια ώρα που οι συμπατριώτες του Πορτογάλοι υποκλίνονται στη χρονιά που έχει κάνει με τους «ερυθρόλευκους». Μην ξεχνάμε πως οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θα τον βραβεύσουν ως τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν, σε μια εκδήλωση με τον  Κριστιάνο Ρονάλντο.
Και για τους ποδοσφαιριστές πάντως ο τελικός με την ΑΕΚ αποτελεί ένα εξτρά κίνητρο. Ακόμη και για κάποιους που δεν θεωρούνται τόσο σίγουροι για του χρόνου. Είναι ένας τελικός που φέρνει ένα τρόπαιο, έχουν όλοι στόχο…
Άλλωστε το νταμπλ θα φέρει και οικονομικό κέρδος για τους «ερυθρόλευκους», στο πλαίσιο των πριμ που έχουν συμφωνηθεί από την αρχή της χρονιάς. Κι όταν αντίπαλος είναι αυτή η ΑΕΚ, τότε όλο και κάτι… νέο μπορεί να προκύψει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: